Ucz się ucz! Nauka to potęgi klucz! :) POZDRAWIAM QQdlaty von OJA! :D
Drodzy Forumowicze chciałabym zaproponować coś co wszystkim zajmie tylko chwilkę a nam (poległym na strategii) może w jakiś tam sposób dopomóc.
A więc chodzi o to żeby każdy napisał jakie pytanie miał na odstrzale?? w sumie nie raz się powtarzały i może będzie wiadomo na co zwrócić szczególną uwagę.
Także zaczynajmy i piszmy LICZĘ NA POMOC WSZYSTKICH !!!
PS. ja miałam- CO TO JEST STRATEGIA JEDNOSTKOWA?
Student
ja miałam co to jest strategia siły i oblałam ale pojechałam na drugi dzien i bez zadnych pytan wpisał mi 3
Kur** no to okazuje, się że każdy miał pytanie o strategię ja miałam co to jest strategia międzynarodowa i podpowiedziałam ogólnie o strategii. Wiem że było też pytanie strategia silnych wobec słabych(Tomek Tomaszewski?) pytał też wiele razy o Clausewitza, o jego definicji wojny. Jeszcze wystepował Sun Zi i jais Sun Thsu? Czy jakos tak, nawet nie wiem, jak to się pisze, bo nigdy tego drugiego nie słyszałam. Padały też pytania, czy się pan nauczył
Trzymam kciuki Polegli!
)
Student
ja miałam pytanie potencjał strategii .. a kolegę pytał o kultura strategii co zadał Marzenie już nie pamiętam bo dostawałam już zawału serca,,, trzymam za was kciuki mi się jakoś udało i mam go z głowy
hejka !!! moje pytanie brzmiało co to jest KULTURA STRATEGICZNA !!! a odp to strategia obejmująca czynniki materialne jak i kulturowe >> doświadczenia historyczne, wielowiekowa tradycja państwa, struktura polityczna kraju, mity i symbole, normy transnarodowe <<<< są to żródła kultury strategii i wystarczy wymienić cokolwiek z tego i zaliczone !!!! POZDRAWIAM